Microsoft Project 2002

 

Microsoft Project 2002 kansikuvaMicrosoft Project 2002 perustuu edellisen version hyväksi koettuihin aika-, resurssi- ja kustannushallinnan menetelmiin. Uusia ominaisuuksia on mm. seuraavia: Project Guide projektisuunnittelun opastus, Office XP integraatio, Smart Tags-aputoiminnot, usean baselinen tallennus, dokumenttien ja yhteistyön hallinta ja monia pieniä teknisiä parannuksia.

Suurin muutos on tietokantapohjainen
Project Server ohjelma ja siihen liittyvä Web Access. Tämä on projektitiimin jäsenen työkalu, jolla hän voi tarkastella tietokannassa olevia projektin tietoja. Project Server ohjelmaa käytetään selaimen kautta. Se edellyttää Windows 2000 tai uudempaa käyttöjärjestelmää ja projektien tallentamista tietokantaan (esim. SQL Server). Tiimin jäsenet voivat saman­aikaisesti lukea aikatauluja, tehtävälistojaan, muuttaa tehtävien tietoja ja raportoida tehtyjä työtunteja.

Tietokanta mahdollistaa uusien analysointityökalujen Portfolio Analyzer ja Portfolio Modeler käytön projektitietojen tarkastelussa. Tässä hyödynnetään OLAP-kuutio tekniikkaa ja Office Web Component ohjelmistoa.

Teos on jaettu kahteen osaan, jolloin yhden projektin hallinnassa tarvittavat asiat löytyvät osasta I. Osa II käsittelee tietokantapohjaisen yritystason projektihallinta­järjestelmän käyttöä

Tutustu sisällysluetteloon (PDF -muodossa, 113kt) 

235 sivua
Hinta 40 €

© Projektijohtaminen Oy Risto Pelin, 2014. Kaikki oikeudet pidätetään.

WWW-sivujen ylläpito: 

Viimeksi päivitetty 18.02.2014

 

  

PROJEKTIJOHTAMINEN OY RISTO PELIN

 

YRITYSKOHTAISTA PROJEKTIHALLINNAN KONSULTOINTIA JA KEHITTÄMISTÄ